top of page
JaarverslagStichtingBuurtlicht2023.jpg

Toekomstplannen

We kijken ook vooruit met een blik op de toekomst. In het komende jaar willen we onze focus leggen op verdere verduurzaming van de buurt en het vergroten van buurtbetrokkenheid door nieuwe interactieve projecten.

Dankwoord

We willen graag onze vrijwilligers, donateurs en alle buurtbewoners bedanken voor hun onmisbare bijdragen en voortdurende steun. Samen maken we een verschil.

Stichting Buurtlicht zoekt secretaris
IMG_20221029_221617_055.jpg

Wil jij het kloppende hart worden van Stichting Buurtlicht?  Als teamspeler met passie voor de buurt en oog voor detail, faciliteer je communicatie, coördineer je vergaderingen en houd je documentatie bij.

Vrijwilligerswerk, ervaren of niet, je inzet voor positieve verandering is welkom. Sluit je aan bij ons inspirerende team en help mee aan een stralende toekomst voor onze buurt.

Solliciteer nu via stichtingbuurtlicht@gmail.com!

Ontdek de Magie van Wonderwoud:

doe mee als maker of vrijwilliger!
Ben je klaar voor een betoverende ervaring te midden van het Westerpark? Sta je open voor een unieke gelegenheid om je stem te laten horen en te luisteren naar wat bomen ons vertellen? Dan nodigen we je uit om deel te nemen aan het Wonderwoud, een initiatief van Buurtlicht dat mens en natuur samenbrengt!

Wat is de Wonderwoud?
Het is een hartverwarmend project dat het belang van bomen en hun rol in ons leven viert. We geloven dat bomen veel meer zijn dan alleen maar wezens die in stilte groeien. Ze hebben hun eigen verhalen die ze met de wereld willen delen. Ons programma creëert een unieke gelegenheid voor mens en natuur om met elkaar te verbinden en van elkaar te leren. 


 

IMG_20231217_125901_239.jpg
IMG_20231217_123617_956.jpg

Meedoen als maker
Als maker van Wonderwoud krijg je

de kans om mee te planten aan het bomenproject. Dit kan met elke mogelijke kunstuiting, zoals poëzie, muziek, verhalen, theater en dans. Ook mag je

de bomen letterlijk een stem geven door een verhaal over ze in te spreken. Voedingsbodem is de kracht van het collectief: samen scheppen we een prachtig karakterbos in het Amsterdamse Westerpark, waarin de bomen zich in allerlei vormen mogen laten zien én horen.

Meedoen als vrijwilliger
Als vrijwilliger van Wonderwoud ben je de onmisbare schakel tussen mens en natuur. Je helpt mee met het organiseren van evenementen, begeleidt groepen deelnemers tijdens wandelingen en ondersteunt het team bij verschillende activiteiten.

Wil je meedoen? Stuur een mail naar buurtlicht.talking.trees@gmail.com

Zongenerator

358711322_755653359867758_5900632664013694876_n.jpg

Schrijf je in !

We willen jullie graag laten weten hoe ontzettend blij we zijn met de Energie Impulse van MAEX. Dankzij MAEX kunnen we nu professioneel advies van een energieconsulent inwinnen en een zon generator aanschaffen. Deze investering bespaart niet alleen energie, maar is ook nog eens innovatief en stelt ons in staat om onafhankelijk te zijn van elk stopcontact. Hierdoor kunnen onze lichtinstallaties op zoveel andere locaties worden gebruikt.
 

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • YouTube
bottom of page