top of page
00Vrouwendag24 (1).jpg
 

Lieve Dames en Vrouwen,

Enkele weken geleden deden we een oproep aan jullie om deel te nemen aan een uniek eerbetoon voor Internationale Vrouwendag. Jullie respons was overweldigend en vandaag zijn we ontzettend enthousiast om het resultaat te tonen.

Datum: Vrijdag 8 maart
Tijd: Van 19:00 tot 23:00 uur
Locatie: Bij de watertoren - ons gezamenlijk kunstwerk

Jullie bijdragen hebben een adembenemende presentatie mogelijk gemaakt die de diversiteit, kracht en ongekende schoonheid van vrouw-zijn tentoonstelt. Deze avond transformeren we de watertoren tot een lichtbaken van 150 portretten die elk een eigen verhaal vertellen over moed, veerkracht, liefde en empowerment.

We nodigen jou, samen met je dierbaren en iedereen die het wonder van vrouwelijkheid wil eren, van harte uit om deze speciale avond met ons te delen.

 

Sluit je bij ons aan om de rijkdom van vrouw-zijn te vieren, om verhalen te delen en om verbindingen te versterken.

We kijken ernaar uit om samen met jou Internationale Vrouwendag te vieren op een manier die ons allen zal inspireren, motiveren en verenigen.

Tot dan, met hartelijke groet,

Tanja

BL_VACATURE_WATERTOREN BESTUUR(1)a.jpeg.jpg

Stichting Buurtlicht zoekt enthousiaste bestuursleden!

Buurtlicht is een sociaal en kunstzinnig initiatief om kunstenaars, bewoners en ondernemers uit de buurt met elkaar te verbinden via lichtprojecties van kunst, fotografie en videokunst. Daarnaast vinden ontmoetingen plaats via muziek en poëzie.

Buurtlicht zoekt enthousiaste bestuursleden (m/v) die de missie en werkwijze van Buurtlicht van harte ondersteunen. Je maakt deel uit van het toezichthoudend bestuur. Er wordt bestuurd op hoofdlijnen, indien nodig verlenen bestuursleden hand-en-spandiensten vanuit hun expertise. Buurtlicht is een kleine organisatie met korte lijnen en een informele structuur. De projectcoördinator bepaalt de hoofdlijnen en invulling van de activiteiten en visie. Het betreft vrijwillige functies.

email graag aan stichtingbuurtlicht@gmail.com

Talking Trees - Westerpark Wonderwoud

Ontdek de Magie van Talking Trees:

doe mee als maker of vrijwilliger!
Ben je klaar voor een betoverende ervaring te midden van het Westerpark? Sta je open voor een unieke gelegenheid om je stem te laten horen en te luisteren naar wat bomen ons vertellen? Dan nodigen we je uit om deel te nemen aan Talking Trees, een initiatief van Buurtlicht dat mens en natuur samenbrengt!

Wat is Talking Trees?
Talking Trees is een hartverwarmend project dat het belang van bomen en hun rol in ons leven viert. We geloven dat bomen veel meer zijn dan alleen maar wezens die in stilte groeien. Ze hebben hun eigen verhalen die ze met de wereld willen delen. Ons programma creëert een unieke gelegenheid voor mens en natuur om met elkaar te verbinden en van elkaar te leren. 

Meedoen als maker

Als maker van Talking Trees krijg je de kans om mee te planten aan het bomenproject. Dit kan met elke mogelijke kunstuiting, zoals poëzie, muziek, verhalen, theater en dans. Ook mag je de bomen letterlijk een stem geven door een verhaal over ze in te spreken. Voedingsbodem is de kracht van het collectief: samen scheppen we een prachtig karakterbos in het Amsterdamse Westerpark, waarin de bomen zich in allerlei vormen mogen laten zien én horen.

Meedoen als vrijwilliger
Als vrijwilliger van Talking Trees ben je de onmisbare schakel tussen mens en natuur. Je helpt mee met het organiseren van evenementen, begeleidt groepen deelnemers tijdens wandelingen en ondersteunt het team bij verschillende activiteiten. Je inzet en passie dragen bij aan het succes van dit betekenisvolle initiatief. Bovendien maak je deel uit van een gemeenschap die zich inzet voor het behoud en de waardering van onze natuurlijke omgeving.

Wil je meedoen? Stuur een mail naar buurtlicht.talking.trees@gmail.com

IMG_20231217_123617_956.jpg
IMG_20231220_084502_233.jpg
IMG_20231217_123618_036.jpg
IMG_20231217_125901_239.jpg
IMG_20231217_125901_358.jpg
358711322_755653359867758_5900632664013694876_n.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • YouTube

We willen jullie graag laten weten hoe ontzettend blij we zijn met de Energie Impulse van MAEX. Dankzij MAEX kunnen we nu professioneel advies van een energieconsulent inwinnen en een zon generator aanschaffen. Deze investering bespaart niet alleen energie, maar is ook nog eens innovatief en stelt ons in staat om onafhankelijk te zijn van elk stopcontact. Hierdoor kunnen onze lichtinstallaties op zoveel andere locaties worden gebruikt.
 

bannerlogo2024abb.jpg
Dia1.JPG
Dia1.JPG
Het jaarverslag 2022
van Stichting Buurtlicht
kan je hier lezen.

 

Het financieel
jaarverslag 2022
kan je hier lezen.
bottom of page