top of page
Aposterkll.jpg

Talking Trees - Westerpark Wonderwoud

Ontdek de Magie van Talking Trees: doe mee als maker of vrijwilliger!
Ben je klaar voor een betoverende ervaring te midden van het Westerpark? Sta je open voor een unieke gelegenheid om je stem te laten horen en te luisteren naar wat bomen ons vertellen? Dan nodigen we je uit om deel te nemen aan Talking Trees, een initiatief van Buurtlicht dat mens en natuur samenbrengt!

Wat is Talking Trees?
Talking Trees is een hartverwarmend project dat het belang van bomen en hun rol in ons leven viert. We geloven dat bomen veel meer zijn dan alleen maar wezens die in stilte groeien. Ze hebben hun eigen verhalen die ze met de wereld willen delen. Ons programma creëert een unieke gelegenheid voor mens en natuur om met elkaar te verbinden en van elkaar te leren. 

Meedoen als maker

Als maker van Talking Trees krijg je de kans om mee te planten aan het bomenproject. Dit kan met elke mogelijke kunstuiting, zoals poëzie, muziek, verhalen, theater en dans. Ook mag je de bomen letterlijk een stem geven door een verhaal over ze in te spreken. Voedingsbodem is de kracht van het collectief: samen scheppen we een prachtig karakterbos in het Amsterdamse Westerpark, waarin de bomen zich in allerlei vormen mogen laten zien én horen.

Meedoen als vrijwilliger
Als vrijwilliger van Talking Trees ben je de onmisbare schakel tussen mens en natuur. Je helpt mee met het organiseren van evenementen, begeleidt groepen deelnemers tijdens wandelingen en ondersteunt het team bij verschillende activiteiten. Je inzet en passie dragen bij aan het succes van dit betekenisvolle initiatief. Bovendien maak je deel uit van een gemeenschap die zich inzet voor het behoud en de waardering van onze natuurlijke omgeving.

Wil je meedoen? Stuur een mail naar buurtlicht.talking.trees@gmail.com

376748680_7036254879740262_3169563622257973311_n.jpg
Buurtlicht 2023/24

De start van de Buurtlicht seizoen is gemaakt met The Best Of... 5 jaar Buurt Kunst Licht. Gisteren avond sierden Foto Collages de Watertoren gemaakt door Aja Waalwijk, Relinde Peters, Mrtn vd Horst, Robbyn McGill en Tanja Henn

Een heerlijke avond om door de nacht te zweven en een beetje ruimtelijk, utopisch en fantastisch te zijn

 
Buurt Kunst Licht - september 23 - Foto Collages
 

A lot of different aspects packed in smal en big fragments

Sometimes more in the back than totally upfront.

Cut out from all the realities we know and don’t know.

And when you are looking at it you choose your own collection

just fitting in your frame and that is what you see.

358711322_755653359867758_5900632664013694876_n.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • YouTube

We willen jullie graag laten weten hoe ontzettend blij we zijn met de Energie Impulse van MAEX. Dankzij MAEX kunnen we nu professioneel advies van een energieconsulent inwinnen en een zon generator aanschaffen. Deze investering bespaart niet alleen energie, maar is ook nog eens innovatief en stelt ons in staat om onafhankelijk te zijn van elk stopcontact. Hierdoor kunnen onze lichtinstallaties op zoveel andere locaties worden gebruikt.
 

2023logoBuurtlicht.jpg
TalkingTreesBBkll.jpg
workshops in buurthuis de Nieuwe Reiger
22juliReiger43.jpg
Nieuwe Reiger1k43l.jpg
1juli.kkjpg.jpg
Dia1.JPG
Dia1.JPG
Het jaarverslag 2022
van Stichting Buurtlicht
kan je hier lezen.

 

Het financieel
jaarverslag 2022
kan je hier lezen.
Buurtlicht projecten
We sluiten Licht Verbinding 2021 af met deze fantastische videoclip van Thetis Parmenidou
bottom of page