DSC_4073.JPG
Aja Waalwijk

Voor de vijfde editie van het Buurt Kunst Licht waren we op zoek naar 24 kunstenaars en makers uit de Staatsliedenbuurt of Westerpark. Het is weer  gelukt om 24 creatieflingen te vinden. 

Schrijf je in voor ons nieuwsbrief
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Stichting Buurtlicht heeft van de Sociale Helden subsidie toe herkend gekregen om te professionaliseren. De bedrag is voor marktonderzoek en een plan van aanpak.

We hebben advies bureau Resultaat op Maat ingeschakeld om deze opdracht professioneel uit te voeren. Het verzamelen van de gegevens van de respondenten vindt plaats in de maanden mei en juni 2021. 

Het benaderen van de beoogde marktonderzoek doelgroepen voor de telefonische – en face-to-face interviews zal in de maanden juli en augustus 2021 plaatsvinden

Voor meer informatie over het marktonderzoek Stephen J. Deul, info@resultaatopmaat.org, 06 42164008

DSC_1048a.jpg
Buurtlicht in samenwerking met het Stadsdorp Westerpark projecties op de molen De Otter
DSC_9402 - kopie.JPG
DSC_9357 - kopie.JPG
DSC_9414 - kopie.JPG
Deelbare handprint Buurtlicht_Tekengebie

wat is een social handprint:

De Social Handprint is een instrument van MAEX waarmee de maatschappelijke impact van initiatieven en sociale ondernemingen op een visuele manier inzichtelijk wordt gemaakt. De Social Handprint is gebaseerd op de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Met behulp van de Social Handprint kan men in één oogopslag zien aan welke SDG’s een initiatief of sociale onderneming bijdraagt. Daarnaast laat de Social Handprint per SDG zien met welke activiteiten en in welke mate een initiatief of sociale onderneming bijdraagt aan de desbetreffende SDG’s.

 

We scoren op 6 SDG's en hebben een impact van 70.000 euro als maatschappelijke waarde met dit tool bereikt!